Posted in Academic literacy, NBT preparation, workshops

Witteberg Hoërskool: deursigtigheid help

AKG voorbereiding

Op 20 Maart 2018 was dit Graad 12 leerlinge van Witteberg Hoërskool, Bethlehem, se beurt om voor te berei vir die AKG-komponent (Akademiese en Kwantitatiewe Geletterdheid) van die Nasionale Normtoetse (NNTs), oftewel NBTs in Engels.  René Jordaan, die onderwyser in lewensoriëntering, hou van die deursigtigheid wat die LCaT-werkswinkel bied. Volgens haar gee dit leerlinge definitief  ‘n voorsprong:  die werkswinkel wat die vorige jaar deur Albert Weideman van Language Courses and Tests (LCaT) aangebied is, het die Witteberg leerlinge se NBT-punte sonder twyfel verbeter.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s